Kako promijeniti postavke privatnosti na Twitteru tako da nitko ne može vidjeti moje tweetove

Kao korisnik Twittera imate mogućnost javnog prikazivanja svojih tweetova ili zadržavanja privatnosti. Privatni tweetovi prikazuju se samo ljudima koji vas prate. Prema zadanim postavkama vaši su tweetovi javni, ali postavke privatnosti možete lako promijeniti u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu odmah i utječu na sve vaše prošle tweetove.

Ograničenja

Jednom kada su vaše postavke privatnosti postavljene za zaštitu vaših tweetova, primjenjuju se određena ograničenja. Na primjer, morate ručno odobriti svaki novi zahtjev za sljedbenikom - ovisno o postavkama obavijesti, primit ćete tekst ili e-poštu s obavijesti o novom zahtjevu za sljedbenikom. Vaši se tweetovi također ne pojavljuju u tražilicama. Osim toga, kada vas sljedbenik retweetira, samo drugi sljedbenici mogu vidjeti retweetiranu poruku.

Zaštita vaših tweetova

Kliknite ikonu u obliku zupčanika na početnoj stranici vašeg Twitter računa, odaberite "Postavke", a zatim kliknite karticu "Sigurnost i privatnost" da biste pregledali sve mogućnosti zaštite svog računa. Označite okvir "Zaštiti moje tweetove", a zatim kliknite "Spremi promjene". Morate ponovo unijeti lozinku da biste potvrdili promjene. Potvrdite da su vaši tweetovi sada privatni pregledavanjem vašeg profila: ikona brave trebala bi se pojaviti pored vašeg korisničkog imena u zaglavlju.