Kako se odjaviti s YouTubea

YouTube koristi vaš Google račun koji radi na svim Googleovim web mjestima. Ako Google upotrebljavate za prijenos videozapisa za svoju tvrtku, bilo bi dobro koristiti različite račune za YouTube i za osobne Googleove usluge kao što su Gmail i Google Plus. Kada pregledavate s YouTubea na drugo mjesto, iz sigurnosnih razloga, prvo se morate odjaviti sa svog YouTube računa. Uz to, trebali biste se odjaviti i s YouTubea kad god završite s korištenjem web mjesta na javnom ili zajedničkom računalu.

1

Kliknite logotip YouTubea na bilo kojoj YouTube stranici da biste otvorili početnu stranicu web stranice.

2

Kliknite strelicu pored naziva računa s desne strane navigacijske trake stranice.

3

Kliknite "Odjava" na ploči s opcijama da biste se odjavili s YouTubea.